RUUKKI Frigge

A Ruukki® Frigge modern és esztétikus, elérhető áron. A Ruukki® Frigge moduláris cserepes lemezek egyszerű és érdekes formája, valamint a bevonatok és a színek széles választéka megfelel azoknak a tulajdonságoknak, amelyek még a legszigorúbb ügyfelek elvárásainak is megfelelnek.

A Ruukki® Frigge egy modern megjelenésű cserepes lemez, amely tökéletesen illeszkedik a jelenlegi építészeti trendekhez és megfelel minden vásárló igényeinek.

A Ruukki® Frigge az innovációs csapat munkájának, valamint az ügyfelekkel, tetőfedőkkel és kereskedőkkel folytatott együttműködés eredménye. Ez az együttműködés számos egyedi tulajdonságú terméket eredményez, amelyek pozitívan befolyásolják a beépítési folyamatot, az egész tető megjelenését és használatát.

Legfontosabb jellemzők

Az elemes felépítés biztosítja, hogy a tető könnyen szállítható és összeszerelhető és a hulladék mennyisége minimálisra csökkenjen.

A szimmetrikus forma lehetővé teszi az összeszerelést bármilyen irányból, azaz balról jobbra vagy jobbról balra.

A lemezek nagy felfekvési felülete növeli a sérülésekkel szembeni ellenállást a beépítés során, és lehetővé teszi a tetőtartozékok könnyebb beépítését.

A hullám kialakítás javítja a tetőél esztétikáját.

Műszaki adatok

Profil magasság

41 mm

Elem hossz

350 mm

Hasznos szélesség

1185 mm

Teljes szélesség

1213 mm

Min tető hajlásszög

9 fok

Anyagvastagság

0.5 mm

Letöltések

Ruukki tető katalógus

Ruukki Hyygge prospektus

Ruukki Classic prospektus

Ruukki Classic beépítési útmutató