Vestis korcolt aluminium fedés

A Vestis a Mazzonetto festett alumínium termékeinek márkaneve. Az alumínium alacsony súlyú, korrózióálló és könnyen megmunkálható; ez a három jellemző teszi a jövő anyagává. Tökéletesen megfelel az építőipar modern követelményeinek, anélkül, hogy akadályozná a tervezők kreativitását.

Mint márka, a Vestis keménységével különbözteti meg magát: bármely környezetben használható, mivel tartós, elegáns megjelenésű felülete ellenáll az UV sugárzásnak és az időjárás okozta
kihívásoknak.

A tervezők kreativitásának nem szab határt a színek és felületek széles skálája, amely lehet sima vagy strukturált, követve a legújabb építészeti trendeket.

A Mazzonetto egy, minden részletében kidolgozott ereszcsatorna rendszert fejlesztett ki annak érdekében, hogy csökkentse az épület csapadékvíz okozta károsodásának kockázatát, figyelembe véve a tökéletes esztétikai megjelenést, a magas minőségi előírások betartásával.

Az alumínium lemezek egy speciális, különleges minőségű korcolható lágylemezből készülnek. A korcolt fedés kifejezetten elegáns, egyedi megjelenésű épületek kivitelezését teszi lehetővé.

Az állókorcos lemezfedés egyik legnagyobb előnye a rugalmassága. A táblából, vagy szalagból történő lemezfedés gyakorlatilag bármilyen típusú tetőszerkezet burkolására alkalmas.

A korcolt fedések kiválóan alkalmasak alacsony hajlásszögű épületek fedésére. A korcolás jellemzően korclezáró géppel történik, s bármely tetőformára (legyen konvex vagy konkáv) kiválóan alkalmazható.

Műszaki adatok

Teljes szélesség

650 mm

Hasznos szélesség

570 mm

Min tető hajlásszög

5 fok

Az aluminium korcolt fedések előnyei

Elegáns fedési kép a korcolás révén

Alacsony hőmérsékleti viszonyok között is könnyen megmunkálható

Akár 3 fokos tetőhajlásszögtől alkalmazható

Széles színválaszték

Sima valamint strukturált felület

Alacsony súly

Letöltések

Vestis alumínium korcolt fedés

Vestis alumínium ereszcsatorna

Vestis garancialevél

Vestis teljesítmény nyilatkozat