Cedral homlokzatburkolatok

Cedral homlokzati lapok, amelyek kiváló minőségű szálcementből készülnek az Eternit gyárában és egyesítik a homlokzatburkolatok állandó szépségét az építészetben rejlő kreativitással.

Széles szín- és formaválasztékunknak, valamint a kiegészítő elemeinknek köszönhetően igazán jó lehetőséget kínálunk az egyedi ám mégis attraktív homlokzati megjelenés kialakítására. Az átszellőztetett homlokzatburkolatok kínálta előnyök mellett kiválóan alkalmas íves felületek burkolására is.

Rendkívül jól alkalmazható családi és társasházak burkolataként, mivel könnyen szerelhető, hosszú élettartamú és gyakorlatilag nem igényel utólagos karbantartást.

Felhasználási területek

Saját otthonunk többek között személyiségünk kifejezése. Az egyéniség fontos szempont a homlokzatburkolat megválasztása során.

A Cedral klasszikus eleganciát sugall, megjelenése önmagáért beszél, kiválóan alkalmazható új épületnél vagy régi épület felújításánál. Jó, ha tudjuk, hogy a Cedral minden igényre kínál megoldást, legyen szó teljes épületburkolásról vagy csak díszítő betétek kialakításáról.

Cedral előnyök

Széles színválaszték

Nem éghető

UV és ütésálló

Könnyű szerelhetőség

Gazdaságos

Tartós (nem korhad és könnyű tisztítani)

Fedési típusok

Cedral_Click

Cedral Click

A Cedral Click egy síkba illeszkedő, horonykialakítású homlokzatburkolat.

Cedral_Lap

Cedral Lap

A könnyen beépíthető Cedral Classic sávos homlokzatburkolatokat úgy tervezték, hogy hagyományos átlapolt stílusban beépíthetők legyenek.

Letöltések

Cedral homlokzatburkolat prospektus

Cedral Click beépítési útmutató

Cedral Classic beépítési útmutató