Alumínium tető

Miért alumínium tető?

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A szakszerűen elkészített fémtető élettartama min 50-60 év. A sok évtizedes alkalmazás a garancia, hogy a fémtetők ellenálljanak az extrém időjárási körülményeknek, mint szél, eső, hó, jég, UV sugárzás, magas páratartalom.

Alacsony súly

A magas szilárdság mellett alacsony súly jellemzi a fémtetőket. Egy kb. 200 nm-es tetőn 1000 kg súllyal kell számolni fémtető esetében, szemben a közel 10.000 kg-val a beton- ill kerámia cserepek esetében. Az alacsony súly miatt a tetőszerkezet költségei is kedvezők.

Gyors kivitelezés

A moduláris építésnek és az egyszerű rögzítésnek köszönhetően a tető építésének időtartama sokkal gyorsabb, mint a hagyományos cserepeké. Az alacsony súly miatt a tető elkészület (szállítás, tetőfedő anyag felvitele a tetőre) ideje is sokkal rövidebb. A fémtetők rögzítése tökéletes vízzárást és viharállóságot biztosít.

Egyedülálló szín- és formaválaszték

Akár felújít, akár új otthont épít, a fémtetők széles termékválasztéka biztosítja, hogy gyönyörű, tartós megoldást találjon. Amennyiben választása a tető mellett az ereszcsatornára valamint a tetőbiztonsági termékeinkre is esik, úgy a teljes tetőrendszer vonatkozásában élvezheti az eleganciát és a funkcionalitást, évtizedeken át.

A fémtetők termékválasztékban érhetők el, amelyek minden építészeti stílushoz megfelelőek, legyen az modern vagy hagyományos, így biztosítva a határtalan alkotói szabadságot az építészek számára

Környezetbarát technológia

A fém tetőfedő anyagok hozzájárulnak a klímavédelemhez, nagyon alacsony karbantartási költség mellett. A termékek évtizedekre megóvják házát, élettartama végén újraolvasztható és új termékké dolgozható fel. Az acel és az alumínium 100% -ban újrahasznosítható, a minőség romlása nélkül, így fenntartható megoldás mind környezeti, mind gazdasági szempontból.

Alumínium tető termékeink

aluminium-korcolt-fedes-cta

Vestis korcolt alumínium fedés

A Vestis a Mazzonetto festett alumínium termékeinek márkaneve. Az alumínium alacsony súlyú, korrózióálló és könnyen megmunkálható; ez a három jellemző teszi a jövő anyagává. Tökéletesen megfelel az építőipar modern követelményeinek, anélkül, hogy akadályozná a tervezők kreativitását.

aluminium-kiselemes-fedes-cta

Vestis Kiselemes alumínium fedés

A kiselemes alumínium fedések tartós megoldást jelentenek a klasszikus tetőformát kedvelők számára, legyen szó új építésről vagy felújításról.

crlt-solution-aluminium-ereszcsatorna-cta

Alumínium ereszcsatorna

A tető az esővíz elvezetéssel teljes. Az ereszcsatorna rendszer hatékonyan vezeti el az esővizet a tetőtől. Az előre gyártott alkatrészek méretarányosan pontosak, szorosak és könnyen felszerelhetők.

crlt-solution-aluminium-tetotartozekok-cta

Alumínium tetőtartozékok

A lényeg gyakran a részletekben rejlik: a tető kiegészítők révén tetője elegáns és funkcionális lesz a legapróbb részletekig. A tető nem csak a tetőn jellemzően megjelenő lemezekből áll. Ide tartozik az ereszcsatorna, szellőző elemek, alátétfólia, tömítés és rögzítő elemek.