Fém tetőtartozékok

A lényeg gyakran a részletekben rejlik: a tető kiegészítők révén tetője elegáns és funkcionális lesz a legapróbb részletekig. A tető nem csak a tetőn jellemzően megjelenő lemezekből áll. Ide tartozik az ereszcsatorna, szellőző elemek, alátétfólia, tömítés és rögzítő elemek.
A tartozékok ugyanabból az alapanyagból készülnek, mint a fedőlemezek, szintúgy a legmodernebb gyártási módszerekkel. Ez lehetővé teszi számukra egyedi formák kialakítását, pontos méréseket és egyenletes minőséget. Az azonos anyaghasználat biztosítja a tető tömítettségét és tökéletes megjelenését.

Tetőbiztonság tartozékok

A kémények rendszeres karbantartása vagy elérése megköveteli, hogy minden tető – alakjától és modelljétől függetlenül – megfelelő kiegészítőkkel rendelkezzen, például tetőlétra vagy tetőjárda. Ezenkívül minden tetőnek hófogással kell rendelkeznie, hogy az épület környezete, valamint a tető szerkezeti elemei biztonságosak legyenek.

A Ruukki kínálatában a tető áttörés valamint tető biztonság szükséges elemei is megtalálhatók, amelyek lehetővé teszik a biztonságos tető karbantartást és biztonságossá teszik az épületet valamint annak környezetét.

Letöltések

Ruukki tető katalógus

Ruukki Hyygge prospektus

Ruukki Classic prospektus

Ruukki Classic beépítési útmutató