Oldal kiválasztása

1042, Budapest

Árpád u. 56.

E-mail címünk:

info@crlt-solution.hu

TÁJÉKOZTATÓ A HULLADÉK BEGYŰJTÉSI SZOLGÁLTATÁSÁRÓL
CRLT-SOLUTION KFT. ÜGYFELEI RÉSZÉRE

Tisztelt Partnerünk!

Cégünk új szolgáltatással kívánja megkönnyíteni a tetőfelújítással járó feladatokat. A szolgáltatás lényege az azbesztet tartalmazó tetőfedő anyag begyűjtése és elszállítása, amelyhez cégünk Magyarország legnagyobb hulladékgyűjtő vállalatával, a Design Kft-vel kötött megállapodást.

Jelen tájékoztatóval szeretnénk megismertetni, milyen módon tudja igénybe venni társaságunk hulladék-begyűjtési és kezelési szolgáltatását. Nincs más dolga, mint az alábbi pontok mentén haladni.

ZSÁK IGÉNYLÉS

Becsülje meg kb. milyen tömegű hulladéka (kg) fog keletkezni és igényelje meg a csomagoláshoz szükséges mennyiségű big-bag zsákot. Egy zsákba kb. 6-800 kg pala ill. 4-600 kg bitumenes zsindely fér, típustól és rakodási módtól függően.

Hullámpala hulladék esetében zsugorfóliára és raklapra lesz szüksége. Kérdés esetén keresse a tetőfedő cég kapcsolattartóját!

Big-Bag zsákok átvehetők telephelyünkön (1203 Budapest Zodony u. 3) illetve kérésre kiszállítjuk, melynek díja 12.000 Ft+ÁFA.

A HULLADÉK ELHELYEZÉSE

Megrendelés megküldése: A zsákokat rakodás előtt tegye raklapra! A hulladékká vált tetőelemeket helyezze a zsákba, úgy hogy minél több férjen bele, ügyelve arra, hogy az elemek ne szakíthassák ki a zsákot.

Kérjük, hogy a kapott UN minősített zsákokat használja, mivel csakis ezzel tudjuk a szállítást teljesíteni! Amennyiben hullámpala hulladékkal rendelkezik, azokat helyezze egymásra, tegye raklapra és fóliázza le! A raklapokat minden esetben a tehergépkocsi számára könnyen megközelíthető, szilárd burkolattal rendelkező helyre tegye!

MEGRENDELÉS MEGKÜLDÉSE

Töltse le a megrendelőlapot az alábbi oldalról. A megrendelőlapot értelemszerűen a saját illetve a hulladék minőségi és mennyiségi adataival ki kell tölteni, a nem kívánatos részt ki kell húzni.

Küldje el a hiánytalanul kitöltött megrendelőlapot az alábbi e-mail címre, vagy a +36 76 483 197 fax számra.

ELŐLEG MEGKÜLDÉSE

A megrendelő lap beérkezését követően díjbekérőt küldünk az Ön által megadott email (vagy postai) címre a becsült szolgáltatási díj 50%-ának összegében.

Kérjük, banki átutalással küldje meg a díjbekérő bruttó összegét a díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra, melynek beérkezése után 3 munkanapon belül kiállítjuk és megküldjük Önnek az előleg számlát.

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Az előleg összegének jóváírásától számított 11 munkanapon belül a megrendelőn az Ön által megadott e-mail címen vagy telefonszámon cégünk munkatársai keresni fogják a szállítás időpontjának egyeztetése céljából.

Kérjük, a leegyeztetett szállítási napon mindenképpen biztosítsa munkatársunk számára a hulladék elszállítását, a szállítási lapok aláírása miatt a hulladék birtokos személyes jelenléte szükséges. A szállítást legkésőbb előző nap 13 óráig lehet lemondani.

FIZETÉS

A szállítás teljesítése után postán fogja megkapni a hulladék kezelést igazoló Sz-lapot – a kezelőtelepen hiteles mérlegen mért súllyal – valamint a végszámlát, melyet 8 napon belül kell banki utalással teljesítenie a számlán szereplő bankszámlaszámra.

Fontos: a hulladék végleges ún. átvett tömegének mérése a jogszabályi előírások miatt minden esetben a kezelő telephelyén lévő hitelesített mérlegen történik! A szolgáltatásra vonatkozó további információkért, kérjük tekintse meg szerződéses feltételeinket.

A SZOLGÁLTATÁS DÍJAI

KISZÁLLÁSI DÍJ

13 500 Ft / Alkalom + ÁFA1

KEZELÉSI DÍJ

  • 79 Ft/kg hulladék + ÁFA emelőhátfalas tgk. esetén (szilárd burkolatú út, raklap, stb.) vagy
  • 89 Ft/kg hulladék + ÁFA önrakodós tgk. esetén.
  • Big-bag zsák díja: 4.200 Ft+ÁFA

Kérdés esetén forduljon bizalommal a Design Kft munkatársaihoz:

  1. Szerződéssel, számlázással kapcsolatos kérdésekkel: Perjésiné Golovics Tünde, tel: +36306459091, e-mail: golovicstunde@designkft.hu.
  2. Szállítással kapcsolatos kérdésekkel: Havasi Szilvia, tel: +36704585981, e-mail: havasiszilvia@designkft.hu.

 

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

 

Üdvözlettel:

CRLT-Solution Kft

1Megjegyzés: a szállításra nem megfelelően előkészített hulladékot a szállítónak nem áll módjában elszállítani, sikertelen elszállítás esetén a szállító a kiszállási díjat kiszámlázza.

A weboldalt készítette: DesignBuilder (designbuilder.hu)