TÁJÉKOZTATÓ A HULLADÉK BEGYŰJTÉSI SZOLGÁLTATÁSÁRÓL CRLT-SOLUTION KFT. ÜGYFELEI RÉSZÉRE

Tisztelt Partnerünk!

Cégünk új szolgáltatással kívánja megkönnyíteni a tetőfelújítással járó feladatokat, amennyiben tetőfelújítás során cégünk által forgalmazott tetőfedőanyag kerül beépítésre. A szolgáltatás lényege az azbesztet tartalmazó tetőfedő anyag begyűjtése és elszállítása, amelyhez cégünk Magyarország legnagyobb hulladékgyűjtő vállalatával, a Design Kft-vel kötött megállapodást.

Jelen tájékoztatóval szeretnénk megismertetni, milyen módon tudja igénybe venni társaságunk hulladékbegyűjtési és kezelési szolgáltatását. Nincs más dolga, mint az alábbi pontok mentén haladni.

Zsák igénylés

Becsülje meg kb. milyen tömegű hulladéka (kg) fog keletkezni és igényelje meg a csomagoláshoz szükséges mennyiségű big-bag zsákot. Egy zsákba kb. 6-800 kg pala ill. 4-600 kg bitumenes zsindely fér, típustól és rakodási módtól függően. Hullámpala hulladék esetében zsugorfóliára és raklapra lesz szüksége. Kérdés esetén keresse a tetőfedő cég kapcsolattartóját!

Big-Bag zsákok átvehetők telephelyünkön (2370 Dabas Kandó Kálmán u. 8-10) illetve kérésre kiszállítjuk, melynek díja 19.000 ft+ÁFA.

A hulladék elhelyezése

Megrendelés megküldése: A zsákokat rakodás előtt tegye raklapra! A hulladékká vált tetőelemeket helyezze a zsákba, úgy hogy minél több férjen bele, ügyelve arra, hogy az elemek ne szakíthassák ki a zsákot.

Kérjük, hogy a kapott UN minősített zsákokat használja, mivel csakis ezzel tudjuk a szállítást teljesíteni! Amennyiben hullámpala hulladékkal rendelkezik, azokat helyezze egymásra, tegye raklapra és fóliázza le! A raklapokat minden esetben a tehergépkocsi számára könnyen megközelíthető, szilárd burkolattal rendelkező helyre tegye!

A hulladék elhelyezése

Töltse le a megrendelőlapot a https://designkft.hu/megrendeles/ oldalról. A megrendelőlapot értelemszerűen a saját illetve a hulladék minőségi és mennyiségi adataival ki kell tölteni, a nem kívánatos részt ki kell húzni.

Küldje el a hiánytalanul kitöltött megrendelőlapot a megrendeles@desigkft.hu e-mail címre vagy a +36 76 483 197 fax számra.

Előleg megküldése

A megrendelő lap beérkezését követően díjbekérőt küldünk az Ön által megadott email (vagy postai) címre a becsült szolgáltatási díj 50%-ának összegében.

Kérjük, banki átutalással küldje meg a díjbekérő bruttó összegét a díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra, melynek beérkezése után 3 munkanapon belül kiállítjuk és megküldjük Önnek az előleg számlát.

Időpont egyeztetés

Az előleg összegének jóváírásától számított 11 munkanapon belül a megrendelőn az Ön által megadott e-mail címen vagy telefonszámon cégünk munkatársai keresni fogják a szállítás időpontjának egyeztetése céljából.

Kérjük, a leegyeztetett szállítási napon mindenképpen biztosítsa munkatársunk számára a hulladék elszállítását, a szállítási lapok aláírása miatt a hulladék birtokos személyes jelenléte szükséges. A szállítást legkésőbb előző nap 13 óráig lehet lemondani.

Fizetés

A szállítás teljesítése után postán fogja megkapni a hulladék kezelést igazoló Sz-lapot – a kezelőtelepen hiteles mérlegen mért súllyal – valamint a végszámlát, melyet 8 napon belül kell banki utalással teljesítenie a számlán szereplő bankszámlaszámra.

Fontos: a hulladék végleges ún. átvett tömegének mérése a jogszabályi előírások miatt minden esetben a kezelő telephelyén lévő hitelesített mérlegen történik! A szolgáltatásra vonatkozó további információkért, kérjük tekintse meg szerződéses feltételeinket a https://www.designkft.hu/aszf.pdf oldalon.

A szolgáltatás díjai

Big-Bag zsák díja

7.200 Ft + ÁFA

Kiszállási díj
+ Big-Bag Zsák

19 000 Ft / Alkalom + ÁFA*

Kezelési díj

132 Ft/kg hulladék + ÁFA emelőhátfalas tgk. esetén (szilárd burkolatú út, raklap, stb.),
vagy 144 Ft/kg hulladék + ÁFA önrakodós tgk. esetén.
Big-bag zsák díja: 7.200 Ft + ÁFA

Kérdés esetén forduljon bizalommal a Design Kft munkatársaihoz:

Szerződéssel, számlázással kapcsolatos kérdésekkel: +36 30 399 2712

Szállítással kapcsolatos kérdésekkel: Havasi Szilvia, tel: +36 70 458 5981, e-mail: havasiszilvia@designkft.hu.

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Üdvözlettel:
CRLT-Solution Kft

*Megjegyzés: a szállításra nem megfelelően előkészített hulladékot a szállítónak nem áll módjában elszállítani, sikertelen elszállítás esetén a szállító a kiszállási díjat kiszámlázza.