Szálcement tető

Miért a szálcement?

A szálcement, melyet az építészek és a kivitelezők már generációk óta használnak szerte a világon, tökéletes választás tetőfedésre és a homlokzatok burkolására.

Majd egy évszázadnyi gyártási tapasztalattal a háta mögött, a Swisspearl/Cembrit és Eternit gyártók folyamatosan fejlesztik termékeiket, korszerű, a design irányzathoz alkalmazkodó termékeket fejlesztve.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM - MINIMÁLIS KARBANTARTÁSI IGÉNY

A funkcionalitás a szálcement síkpala igazi ismertetője, hiszen egyesíti a tartósságot a könnyű kezelhetőséggel és az igazi eleganciával, ezáltal előnyére válnak bármely épület homlokzatának, tetőjének. A szálcement termékek lenyűgöző erősségének a titka a gyártási folyamatban rejlik.

Az Eternit ill. Swisspearl/Cembrit gyártók az anyag vékony rétegeit egymásra helyezik, majd nagy nyomás alatt összepréselik őket, melyet egy lassú érlelő folyamat követ. A különlegesen összeválogatott rostszálak által megerősített számos vékony réteg adja meg a szálcementnek azt az erősséget, mely páratlanná teszi a építőipari anyagok közt szerte a világon.

A szálcement síkpala hatalmas előnye az a képesség, hogy ellenáll mindenféle időjárási viszontagságnak. Fagyás, olvadás, forróság, intenzív esőzés – ezek közül egyik sem jelent veszélyt a szálcement felületekre. A szálcement síkpala termékek minden esetben megtartják alakjukat, és azon képességük, hogy a korhadásnak és a gombásodásnak ellenállnak, egyaránt lenyűgöző. A végeredmény egy hosszú élettartamú felület, melynek karbantartási igénye minimális.

A könnyű kezelés a funkcionalitás másik aspektusa. A kivitelező szakemberek nagymértékben értékelik, hogy a szálcement síkpala termékek könnyen szállíthatók.

Mindez hozzájárul az alacsonyabb építési költségekhez és a rövidebb építési időhöz.Swisspearl/

TERMÉSZETES ANYAGOK

A szálcement síkpala természetes anyagokból készül: cement (mészkő és agyag keveréke), homok, víz, mindez kiegészítve nem toxikus, szerves rostszálakkal.

A lapok teljes egészében újra felhasználhatók és a gyártási folyamat energiafelhasználása alacsony.

SZABADSÁG, AMIRE AZ ÉPÍTÉSZEK VÁGYNAK

A szálcement termékek szabad teret engednek a kreativitásnak.

Az elegáns felületek, a színválaszték valamint a változatos felhasználási lehetőségek segítenek abban, hogy megvalósuljanak az elképzelések – a klasszikus elegánstól a határozottan modernig. Mivel a lapok könnyen szerelhetők, ezért a praktikus döntések nem fogják háttérbe szorítani a design-os ötleteket.

Felületek és színek

Döntés az Ön kezében

A síkpalák széles választékát kínáljuk, legyen szó sík vagy strukturált felületről. De ne elégedjen meg a felület adta választási lehetőségekkel!

Termékválasztékunkat az élképzés változataival – vágott és pattintott – egészítettük ki. A síkpaláink számos méretben érhetőek el a 20*40-es mérettől a 60*60-ig, így a döntés az Ön kezében van!

Korlátlan alkotói szabadság

A szín, árnyék és textúra a három legerősebb vizuális eszköz a tervezők számára.

A szálcement síkpala egyedülálló színválasztéka lehetővé teszi, hogy bármely épület tetőjénél éljenek a vizuális lehetőségekkel.

A siker színei

Minden szín a finom, világos tónusoktól az intenzív, sötét színekig terjed, amely tovább növeli e lehetőségek tárházát.

A standard színválaszték az európai építészeti stílusnak és építési hagyományoknak megfelelően került kialakításra.

Szálcement termékeink

sikpala-cta

Francia fedés

A 40*40-es (francia) síkpala fedés egyszerű eleganciáját kombinálhatjuk az építészet kifinomultságával és igényességével.

crlt-solution-rombusz-fedes-cta

Rombusz fedés

A szálcement alapú hullámpala új generációja természetes anyagból készül. A hullámpala, mely több színben kapható, ideális nagyobb terjedelmű tetők, lakóházak, kereskedelmi és mezőgazdasági épületek fedésére is.

crlt-solution-rombusz-sablon-fedes-cta

Rombusz sablon fedés

A Rombuszsablon síkpala elemeket tetőhöz és homlokzathoz egyaránt fel tudjuk használni, ezek kombinációja pedig hagyománytisztelő történelmi párhuzamokat képez az épületek között.

crlt-solution-kettos-fedes-cta

Kettős fedés

A kettős síkpala fedés rendkívül gazdag méretválasztéka lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb tetőmegoldást válasszuk, mely leginkább megfelel a ház stílusának – és természetesen a saját ízlésünknek is.

crlt-solution-nemet-fedes-cta

Német fedés

A német síkpala fedéssel vagy más néven emelt sorú fedéssel a tető az épület ékkövé válik. Klasszikus alkalmazása mellett oromszegélyek, kémények és homlokzatok időtálló burkolását is lehetővé teszi.

crlt-solution-eternit-svajci-fedes-cta-2

Eternit svájci fedés

Fiatalos és dinamikus, egyedi és újszerű megjelenés, amelyet akár tetőn, akár homlokzaton az Eternit síkpalák svájci fedésével érhető el.

crlt-solution-6-hullamu-pala-cta

6 hullámú pala

A szálcement alapú hullámpala új generációja természetes anyagból készül. A hullámpala, mely több színben kapható, ideális nagyobb terjedelmű tetők, lakóházak, kereskedelmi és mezőgazdasági épületek fedésére is.

crlt-solution-8-hullamu-pala-cta

8 hullámú pala

A 8 hullámú pala hullámkiosztása révén az egyes hullámok kisebbek, amely modern megjelenést kölcsönöz a tetőnek. Széles színválasztéka révén bármely igényt kielégít, legyen szó tetőről vagy homlokzatról.

crlt-solution-teto-tartozekok-cta

Tető tartozékok

A tető héjazata meghatározza az épület jellegét, esztétikumot, karaktert kölcsönöz neki. Emellett fontos műszaki szerepet is be kell, hogy töltsön: meg kell oldania a pára elvezetést, meg kell akadályoznia a fedőanyag elmozdulását, biztonságosan meg kell oldania a hó, csapadék elvezetését, valamint lehetővé kell tennie a biztonságos karbantartást. Ahogy mondani szokás, az ördög a részletekben rejlik.