ÚJ HOMLOKZATBURKOLATI TERMÉK

Patina Rough – Nyers és markáns megjelenés

A Cembrit Patina Rough új homlokzatburkolat bársonyosan strukturált felülete természetes és diszkrét homlokzatot biztosít, amely élénken változik, miközben a fény változik a nap folyamán.

A Cembrit Patina Rough egyszerűen beépíthető, és a szélek kialakításához nincs szükség impregnálásra, ami hozzájárul az építési területen töltött idő csökkentéséhez, így a kivitelezési költségek csökkentéséhez.

A Cembrit Patina Rough ugyanazokat a kulcsfontosságú előnyöket élvezi, mint a Cembrit Patina tábla. A táblák nagyon erősek – nagy szilárdságú és tartósság jellemzi. Ezenkívül gyakorlatilag karbantartás mentes, amely számos gazdasági és időbeli előnyöket nyújt.

Az új homlokzatburkolatot időtálló, láthatatlan felületkezelés védi, amely nagy ellenállást jelent a kopás, nedvesség és szennyeződés ellen. Ezzel a durva felületen a homlokzat kisebb károsodása kevésbé látható, mint a festett homlokzati tábláknál.

A Cembrit Patina Rough a fény/árnyék hatással tovább bővíti a korszerű tervezési lehetőségeket. A Cembrit festett homlokzati tábláinak vagy a Patina termékünk Cembrit Patina Rough-al történő kombinálása a homlokzatot vegyes anyagkiválasztásként fogalmazza meg.

A Cembrit új formatervezési lehetőségeket kínál a Cembrit Patina Rough homlokzatburkolat elindításával, amely a Patina termékcsalád új tagja. A Cembrit Patina Rough homokfúvott felülete révén az idő múlása alakítja megjelenését. A felület megjelenése az időjárás és a fényviszonyok szerint változik – így a homlokzat dinamikus és látványos megjelenést nyújt.

CEMBRIT PATINA ROUGH SZÁMOKBAN