Könnyű, de ellenálló tetőszerkezet

Amely még a nehéz időjárási viszonyok között is megállja a helyét

A közeledő ősz és tél újra nyomokat hagy a tetőn, s ezáltal otthonunkban, próbára téve az idősebb tetőket. Ha a tető új fedésére van szükség, a szálcement síkpala az ideális megoldást kínálja, a könnyű, mégis tartós kialakításával.

Szálcement síkpala. A 40*40 sablonfedés Horal változata kiváló megoldást nyújt a tetőket megterhelő éghajlati viszonyokkal szemben, valamint a hegyvidéki területeken (600 méter tengerszint feletti magasság esetén). Összehasonlítva a hagyományos palával a Horal vastagsága nagyobb, 5,2 mm. A termék vitathatatlan előnye az ellenálló képessége és a kiváló mechanikai tulajdonságok kombinációja, valamint a könnyű súly.

HÁROMSZOR KÖNNYEBB, MINT A KERÁMIA VAGY BETON TETŐFEDŐ ANYAGOK

A tetőfedő anyag alacsony súlya nagy előnyt jelent a felújítások esetében, amikor a meglévő tetőszerkezet terhelését egy új fedéssel kell megoldani. A beton és kerámia tetőfedő anyagok esetében ez gyakran statikai okokból nem megvalósítható.

SPECIÁLIS BEVONAT A TARTÓSSÁG ÉRDEKÉBEN

A speciális felületkezelés kemény és kopásálló felületet biztosít. Köszönhetően a magas felületi minőségének és a kiváló mechanikai tulajdonságainak a sablonfedés keresett termék az építkezők körében.