Oldal kiválasztása

1042, Budapest

Árpád u. 56.

E-mail címünk:

info@crlt-solution.hu
KÖNNYŰ, DE ELLENÁLLÓ TETŐSZERKEZET
Amely még a nehéz időjárási viszonyok között is megállja a helyét.
A közeledő ősz és tél újra nyomokat hagy a tetőn, s ezáltal otthonunkban, próbára téve az idősebb tetőket. Ha a tető új fedésére van szükség, a szálcement síkpala az ideális megoldást kínálja, a könnyű, mégis tartós kialakításával.
Szálcement síkpala. A 40*40 sablonfedés Horal változata kiváló megoldást nyújt a tetőket megterhelő éghajlati viszonyokkal szemben, valamint a hegyvidéki területeken (600 méter tengerszint feletti magasság esetén). Összehasonlítva a hagyományos palával a Horal vastagsága nagyobb, 5,2 mm. A termék vitathatatlan előnye az ellenálló képessége és a kiváló mechanikai tulajdonságok kombinációja, valamint a könnyű súly.
HÁROMSZOR KÖNNYEBB, MINT A KERÁMIA VAGY BETON TETŐFEDŐ ANYAGOK
A tetőfedő anyag alacsony súlya nagy előnyt jelent a felújítások esetében, amikor a meglévő tetőszerkezet terhelését egy új fedéssel kell megoldani. A beton és kerámia tetőfedő anyagok esetében ez gyakran statikai okokból nem megvalósítható.
Az anyag nagyobb vastagsága miatt a síkpala rendkívül nagy törőszilárdsággal bír. Az anyag robusztussága a legnehezebb éghajlati körülmények között predesztinálja használatát.

A Horal sablonfedés megjelenésében klasszikus megoldást kínál, amely hosszú évtizedek alatt már bizonyított.

SPECIÁLIS BEVONAT A TARTÓSSÁG ÉRDEKÉBEN
A speciális felületkezelés kemény és kopásálló felületet biztosít. Köszönhetően a magas felületi minőségének és a kiváló mechanikai tulajdonságainak a sablonfedés keresett termék az építkezők körében.
A weboldalt készítette: DesignBuilder (designbuilder.hu)