Oldal kiválasztása

1042, Budapest

Árpád u. 56.

E-mail címünk:

info@crlt-solution.hu
MIÉRT FÉMTETŐ?
N

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A szakszerűen elkészített fémtető élettartama min 50-60 év. A sok évtizedes alkalmazás a garancia, hogy a fémtetők ellenálljanak az extrém időjárási körülményeknek, mint szél, eső, hó, jég, UV sugárzás, magas páratartalom.
"

ALACSONY SÚLY

A magas szilárdság mellett alacsony súly jellemzi a fémtetőket. Egy kb. 200 nm-es tetőn 1000 kg súllyal kell számolni fémtető esetében, szemben a közel 10.000 kg-val a beton- ill kerámia cserepek esetében. Az alacsony súly miatt a tetőszerkezet költségei is kedvezők.
}

GYORS KIVITELEZÉS

A moduláris építésnek és az egyszerű rögzítésnek köszönhetően a tető építésének időtartama sokkal gyorsabb, mint a hagyományos cserepeké. Az alacsony súly miatt a tető elkészület (szállítás, tetőfedő anyag felvitele a tetőre) ideje is sokkal rövidebb. A fémtetők rögzítése tökéletes vízzárást és viharállóságot biztosít.

EGYEDÜLÁLLÓ SZÍN- ÉS FORMAVÁLASZTÉK

Akár felújít, akár új otthont épít, a fémtetők széles termékválasztéka biztosítja, hogy gyönyörű, tartós megoldást találjon. Amennyiben választása a tető mellett az ereszcsatornára valamint a tetőbiztonsági termékeinkre is esik, úgy a teljes tetőrendszer vonatkozásában élvezheti az eleganciát és a funkcionalitást, évtizedeken át. A fémtetők termékválasztékban érhetők el, amelyek minden építészeti stílushoz megfelelőek, legyen az modern vagy hagyományos, így biztosítva a határtalan alkotói szabadságot az építészek számára

KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIA

A fém tetőfedő anyagok hozzájárulnak a klímavédelemhez, nagyon alacsony karbantartási költség mellett.
A termékek évtizedekre megóvják házát, élettartama végén újraolvasztható és új termékké dolgozható fel. Az acel és az alumínium 100% -ban újrahasznosítható, a minőség romlása nélkül, így fenntartható megoldás mind környezeti, mind gazdasági szempontból.
KORCOLT FÉMFEDÉSEK
A fémlemezek egy speciális, különleges minőségű korcolható lágylemezből készülnek. A korcolt fedés kifejezetten elegáns, egyedi megjelenésű épületek kivitelezését teszi lehetővé.

Az állókorcos lemezfedés egyik legnagyobb előnye a rugalmassága. A táblából, vagy szalagból történő lemezfedés gyakorlatilag bármilyen típusú tetőszerkezet burkolására alkalmas, legyen szó acélról vagy alumíniumról.

A korcolt fedések kiválóan alkalmasak alacsony hajlásszögű épületek fedésére. A jellemzően 25 mm magas “állókorc” egyrészt meghatározza a tető karakterét másrészt védelmet nyújt a csapadék bejutásával szemben. A korcolás jellemzően korclezáró géppel történik, s bármely tetőformára (legyen konvex vagy konkáv) kiválóan alkalmazható.
$

A KORCOLT FEDÉSEK ELŐNYEI

– Építészeti stílustól független alkalmazási lehetőség

– Elegáns fedési kép a korcolás révén

– Akár 3 fokos tetőhajlásszögtől alkalmazható

– Gyors kivitelezés

– Akár 10 m feletti tetőhossz esetén is használható

RUUKKI KORCOLT FÉMFEDÉS
A Ruukki előregyártott korcolt tetői alkalmasak nagyobb kihívásokkal járó felújításokhoz és építési környezethez, például értékes városi üdülőhelyekhez, emellett modern építészeti építményekhez is felhasználhatók.

A lenyűgöző eredmény garantálható prémium anyagokkal, valamint kivételesen magas minőségű kivitelezéssel.

Rendelhető tekercsben (500, 670 mm szélesség) valamint előregyártott elemként is (670 mm).

– Anyagvastagság: 0,6 mm
– Anyagminőség: horganyzott (350 gr), két oldalon festett acél.
– Minimum tető hajlásszög: 4 fok

Antracit
Téglavörös
Fehér alumínium
Grafitszürke
Csokoládébarna
Szürke alumínium
Szürke
Fekete
Halvány zöld
RUUKKI CLASSIC
Ruukki Classic egy kiváló minőségű fémtető. Profilja hasonlít a hagyományos korcolt tetőfedéshez, ugyanakkor modern és
stílusos. Különböző építészeti stílusoknak felel meg, és így kiváló választás alacsony hajlásszögű tetőkhöz is. Ha időtlen és tartós megoldást keres, akkor válassza a Ruukki Classicot.

A Ruukki Classic enyhén profilozott változatban (Classic M) vagy páragátló akusztikus filccel (Classic Silence) rendelhető.

$

MŰSZAKI ADATOK

– Teljes szélesség: 505 mm

– Hasznos szélesség: 475 mm

– Max. hossz: 10000 mm

– Min. hossz: 800 mm

– Min. tető hajlásszög: 8 fok

Fekete
Csokoládébarna
Szürke
Antracit
Ezüst
Grafitszürke
Meggypiros
CSEREPES LEMEZ
A cserepes lemezek a cserépből készült tető látszatát keltik, s új építésekhez valamint tetőfelújításokhoz egyaránt használhatók.
Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készülnek, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik. Az alapos fejlesztés és a toldások átgondolt kialakítása 100 %-os vízzáróságot biztosít.

A lemezek ca 1.100 mm fedési szélességűek, így a tagolt tetők esetében is könnyen beépíthetők. Kialakításuk szerint lehetnek moduláris elemek ca 350 mm fedési hosszúsággal valamint lemezek akár 10 méter hosszúsággal.

A tetőlemezek súlya szinte elhanyagolható, egy négyzetméter tetőfedő anyag mindössze 5 kg, így felújítás esetén a meglévő tetőszerkezet cseréje nem szükséges.

A cserepes lemezek alapanyaga tüzihorganyzott acél, amely többrétegű bevonati rendszerrel rendelkezik. A többrétegű bevonati rendszer az acéllemezt úgy védi meg a korróziós hatásoktól, hogy egyben esztétikus, színes felületet ad.

RUUKKI FÉM CSEREPESLEMEZ
Ruukki kiváló minőségű fém tetőket és ereszcsatorna rendszereket gyárt. A cég folyamatosan fejleszti lakó- és közműépületekhez tervezett termékeit azzal a céllal, hogy olyan termékportfóliót alakítson ki, amely megfelel még a legigényesebb ügyfelek igényeinek is.

A Ruukki tetők skandináv minőséget képviselnek. Akár felújít, akár új otthont épít, átfogó tetőválasztékunk biztosítja, hogy gyönyörű, tartós megoldást találjon.

Amennyiben választása a tető mellett az ereszcsatornára valamint a tetőbiztonsági termékeinkre is esik, úgy a teljes tetőrendszer vonatkozásában élvezheti az eleganciát és a funkcionalitást, évtizedeken át.

A Ruukki tetők széles termékválasztékban érhetők el, amelyek minden építészeti stílushoz megfelelőek, legyen az modern vagy hagyományos.

A Ruukki cserepes lemezek az alábbi minőségi osztályokban rendelhetők:

RUUKKI 50 PLUS

A Ruukki 50 Plus esetében 50 éves műszaki garanciát és 25 év esztétikai garanciát vállalunk. Az ebbe a minőségi osztályba tartozó termékek a legmagasabb tartósságúak és a legmegkülönböztetőbb kialakításúak a piacon elérhető megoldások között.

RUUKKI 50

A Ruukki 40 minőségi osztály esetében 40 éves műszaki garanciát és 15 év esztétikai garanciát vállalunk. Az ebbe a minőségi osztályba tartozó termékek nagyon jó paraméterekkel rendelkeznek és alkalmasak minden tetőfedésre.

RUUKKI 30

A Ruukki 30 minőségi osztály 30 éves műszaki garanciát és 10 év esztétikai garanciát rejt magában. Az ebbe a minőségi osztályba tartozó termékek megfizethető választási lehetőséget biztosítanak a különböző igények és elvárások kielégítésére.

RUUKKI FELÜLETKÉPZÉS

A GreenCoat® innovatív, környezettudatos, színes bevonatú megoldás, amely kiváló színmegtartással és hosszú élettartammal bír. Az összes termék a kiváló minőségű svédacélon alapul, amelyet világszerte elismernek a piacon elérhető egyik legjobb fémként.
Ráadásul a GreenCoat® termékek többsége Bio-Technology (BT) felülettel rendelkezik, amelyben a hagyományos fosszilis anyagok jelentős részét biokomponensek helyettesítik.
RUUKKI HYYGGE
Ruukki® Hyygge innovatív tetőfedő termék tökéletesen illeszkedik a modern építészeti trendekhez egyszerű és elegáns formája révén. Kétféle változatban rendelhető – hornyokkal és anélkül – lehetővé téve három különböző fedési kép kialakítását.

Kifejezetten az eredeti fémlemezek rendszere biztosítja a tető esztétikus megjelenését és garantálja a megfelelő műszaki tulajdonságokat. A tetőtartozékokkal együtt a Ruukki® Hyygge teljes tetőfedő csomagként érkezik.

$

MŰSZAKI ADATOK

– Teljes szélesség : 1.200 mm

– Hasznos szélesség: 1.178 mm

– Teljes hossz: 343 mm

– Elem hossz: 343 mm

– Min. tető hajlásszög: 14 fok

– Anyagvastagság: 0.6 mm

Fekete
Antracit
Grafitszürke
RUUKKI FRIGGE
A Ruukki® Frigge modern és esztétikus, elérhető áron. A Ruukki® Frigge moduláris cserepes lemezek egyszerű és érdekes formája, valamint a bevonatok és a színek széles választéka megfelel azoknak a tulajdonságoknak, amelyek még a legszigorúbb ügyfelek elvárásainak is megfelelnek.

A Ruukki® Frigge egy modern megjelenésű cserepes lemez, amely tökéletesen illeszkedik a jelenlegi építészeti trendekhez és megfelel minden vásárló igényeinek.

A Ruukki® Frigge az innovációs csapat munkájának, valamint az ügyfelekkel, tetőfedőkkel és kereskedőkkel folytatott együttműködés eredménye. Ez az együttműködés számos egyedi tulajdonságú terméket eredményez, amelyek pozitívan befolyásolják a beépítési folyamatot, az egész tető megjelenését és használatát.

$

A LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

– Az elemes felépítés biztosítja, hogy a tető könnyen szállítható és összeszerelhető és a hulladék mennyisége minimálisra csökkenjen.

– A szimmetrikus forma lehetővé teszi az összeszerelést bármilyen irányból, azaz balról jobbra vagy jobbról balra.

– A lemezek nagy felfekvési felülete növeli a sérülésekkel szembeni ellenállást a beépítés során, és lehetővé teszi a tetőtartozékok könnyebb beépítését.

– A hullám kialakítás javítja a tetőél esztétikáját.

$

MŰSZAKI ADATOK

– Profil magasság: 41 mm

– Elem hossz: 350 mm

– Hasznos szélesség: 1185 mm

– Teljes szélesség: 1213 mm

– Min. tető hajlásszög: 9°

– Anyagvastagság: 0.50 mm

Fekete
Csokoládébarna
Téglavörös
Antracit
Sötétbarna
Grafitszürke
Meggypiros
RUUKKI FINNERA
A Finnera innovatív kialakítása révén fém tetője nemcsak szép, hanem rendkívül tartós és praktikus is. A terméken belüli egyedülálló elülső élhajlítás növeli az időjárással szembeni ellenállóságot, és zökkenőmentes tetőfedést tesz lehetővé.

Ez azt jelenti, hogy kiváló minőséget kap egy teljesen
szabványos, előregyártott csomagban, ezáltal a teljes tetőfedés a lehető legegyszerűbbé és gondosabbá válik.

$

MŰSZAKI ADATOK

– Teljes szélesség: 1190 mm

– Hasznos szélesség: 1140 mm

– Teljes hossz: 705 mm

– Elemhossz: 330 mm

– Min. tető hajlásszög: 14 fok

Fekete
Csokoládébarna
Téglavörös
Antracit
Sötétbarna
Grafitszürke
Meggypiros
RUUKKI ADAMANTE
A Ruukki Adamante-t azoknak hoztuk létre, akik keresik a módját, hogy kiemeljék házuk egyedi stílusát. Az Adamante színválasztéka tökéletesen kielégíti a szépség és harmónia igényét.

Könnyen beépíthető, könnyen használható – mint az összes Ruukki fémtető, az Adamante-t úgy tervezték, hogy megkönnyítse az életét.

$

MŰSZAKI ADATOK

– Teljes szélesség: 1153 mm

– Hasznos szélesség: 1125 mm

– Max. hossz: 8200 mm

– Min. hossz: 850 mm

– Elem hossz: 350 mm

Fekete
Csokoládébarna
Téglavörös
Antracit
Sötétbarna
Grafitszürke
Meggypiros
RUUKKI MONTERREY GRAND
A Ruukki Monterrey Grand eleganciát kölcsönöz tetőjének. A formatervezés kifejezi a tetőcserepek hagyományát, de egy magasabb hullámmal, mint a korábbi Monterreyé.
$

MŰSZAKI ADATOK

– Teljes szélesség: 1180 mm

– Hasznos szélesség: 1100 mm

– Max. hossz: 8000 mm

– Min. hossz: 850 mm

– Elemhossz: 350 mm

– Min. tető hajlásszög: 9 fok

Fekete
Csokoládébarna
Téglavörös
Antracit
Sötétbarna
Grafitszürke
Meggypiros
KJG FÉM CSEREPESLEMEZ
A KJG a minőségi fémtetők elismert gyártója, immáron 25 éve. Kizárólag minőségi alapanyagokból gyártja széles termékválasztékát, amellyel bármely vevői igény könnyedén kielégíthető.

A KJG által gyártott termékeket Colorcoat® bevonattal gyártják, amely egy elismert márka minőségét és a Tata Steel szakértelmét garantálja. Több mint negyven éve az innováció, a szigorú minőségbiztosítás és gyártástechnológia területén. A Colorcoat® előregyártott fém termékek széles választékát kínálja, amelyeket évtizedek óta alkalmaznak szerte a világon.

A Colorcoat® PE 25 gondosan ellenőrzött gyártási folyamaton megy keresztül, a folyamatos minőség biztosítása érdekében. A Colorcoat® PE 25 homlokzatok valamint tetők fedésére alkalmazható, és költséghatékony alternatívaként szolgálhat nem agresszív környezetben.

A Colourcoat® PE 25 különféle felületekben rendelhető, megnövelt rugalmassággal, kétoldalon bevonatolt, fényes vagy matt kivitelben.

FÉM ERESZCSATORNA
A tető az esővíz elvezetéssel teljes. Az ereszcsatorna rendszer hatékonyan vezeti el az esővizet a tetőtől. Az előre gyártott alkatrészek méretarányosan pontosak, szorosak és könnyen felszerelhetők. Kétoldalas bevonatos, horganyzott acélból készülnek.

Az enyhe hajlítások csökkentik a szennyeződés lerakodásokat. A külső ereszcsatorna tartók stabilak és azzal az előnnyel rendelkeznek, hogy könnyen tisztíthatók.

A Ruukki fém ereszcsatorna 30 éves gyártói garanciával rendelkezik.
Az esőcsatornák rendelhetők külső peremes félköríves valamint szögletes változatban is, az egyes tetőfedő lemezekkel azonos színben.

Strukturált felület
Strukturált felület
Strukturált felület
FÉM TETŐTARTOZÉKOK
A lényeg gyakran a részletekben rejlik: a tető kiegészítők révén tetője elegáns és funkcionális lesz a legapróbb részletekig. A tető nem csak a tetőn jellemzően megjelenő lemezekből áll. Ide tartozik az ereszcsatorna, szellőző elemek, alátétfólia, tömítés és rögzítő elemek.

A tartozékok ugyanabból az alapanyagból készülnek, mint a fedőlemezek, szintúgy a legmodernebb gyártási módszerekkel. Ez lehetővé teszi számukra egyedi formák kialakítását, pontos méréseket és egyenletes minőséget. Az azonos anyaghasználat biztosítja a tető tömítettségét és tökéletes megjelenését.

TETŐBIZTONSÁGI TARTOZÉKOK

A kémények rendszeres karbantartása vagy elérése megköveteli, hogy minden tető – alakjától és modelljétől függetlenül – megfelelő kiegészítőkkel rendelkezzen, például tetőlétra vagy tetőjárda. Ezenkívül minden tetőnek hófogással kell rendelkeznie, hogy az épület környezete, valamint a tető szerkezeti elemei biztonságosak legyenek.

A Ruukki kínálatában a tető áttörés valamint tető biztonság szükséges elemei is megtalálhatók, amelyek lehetővé teszik a biztonságos tető karbantartást és biztonságossá teszik az épületet valamint annak környezetét.

A weboldalt készítette: DesignBuilder (designbuilder.hu)