Oldal kiválasztása

1042, Budapest

Árpád u. 56.

E-mail címünk:

info@crlt-solution.hu
RUUKKI FÉM HOMLOKZATBURKOLAT
A fém-alapú homlokzati anyagok egy rendkívül erős és széles esztétikai palettát kínálnak építészeti elemekként való alkalmazásra. Homlokzatos anyagaink a tálcák, lamellák és design profilok.
$

LIBERTA TÁLCÁS HOMLOKZATBURKOLAT

A LIBERTA tálcák mind a négy élük mentén meg vannak hajlítva, hogy maximális merevséget adjanak a szilárd acélkazettáknak, rejtett, süllyesztett vagy látható rögzítési megoldással. A pontos és projektspecifikus méretek szerint tervezett és készre gyártott panel rendszer a kiegészítők segítségével könnyű és gyors szerelést tesz lehetővé. A panelek a különböző anyagok, színek és minták széles spektrumából választhatók.
$

LAMELLA – A KESKENY HOMLOKZATBURKOLAT

A homlokzati lamellák keskenyebb profilok, melyek a két hosszú él mentén vannak meghajtva. Így teszik egyirányúvá a homlokzatot függőlegesen, vízszintesen vagy szögben. A hosszú élek sokféle kialakítása a rejtett és lát-ható rögzítésekkel segít pont a szükséges mértékben kihangsúlyozni a felületi osztásokat. A lamellák is készülhetnek sokféle anyagból, színnel és formai kialakítással.
$

DIZÁJNPROFIL

A dizájnprofilok folyamatos, strukturált homlokzati felületet hoznak létre. Az anyag és profil együttes választ-hatóságával a felület léptéke és csillapítása összhangba hozható az építészeti igényekkel.A dizájnprofil rendszer a homlokzat anyagához illeszkedő szegőelemekkel és kiegészítőkkel könnyű és gyors szerelhetőséget biztosít.
A weboldalt készítette: DesignBuilder (designbuilder.hu)