CEMBRIT 3D HATÁSÚ HOMLOKZATBURKOLAT

A Cembrit 3D hatású, a természet ihlette megjelenésű homlokzatburkolattal egészítette ki termékválasztékát. Az új, Patina Inline szálcement homlokzatburkolattal az építészek növekedő igényét elégíti ki, mellyel az épület homlokzati megjelenése egyedi karaktert kölcsönöz az épületnek és környezetének.

A bordázott felületű homlokzatok egyre nagyobb teret nyernek az építészetben. Manapság egész Európában az építészek és beruházók olyan építőanyagokat preferálnak, amelyek illeszkednek az épület környezetéhez, természetes és élénk megjelenést nyújtva.

A növekvő kereslet kielégítése érdekében a Cembrit, az Európa egyik vezető szálcementek forgalmazója és gyártója, elindította a Cembrit Patina formatervező sorozatot, és most egy vadonatúj termékkel egészíti ki a homlokzatburkolatok kínálatát:

Manapság az építészek arra törekszenek, hogy élénk épülethomlokzatokat tervezzenek a természet folyamatos változásainak ihletésével és azzal a képességgel, hogy a megjelenés az idő múlásával változzon.

A Cembrit Patina Inline vadonatúj homlokzati táblák, amelyek a Cembrit Patina tervező vonal többi homlokzati táblájához hasonlóan természetes és karcsú kialakításúak.

Az új Patina Inline homlokzatburkolat lehetőséget kínál arra, hogy még nagyobb mélységet és karaktert adjon bármilyen épülethez, és a homlokzatburkolat markáns vonalai egyedi 3D-effektust hoznak létre a napszakok változása révén.

TARTÓS ÉS KARBANTARTÁS MENTES ANYAGOK

A Cembrit Patina Inline homlokzati panel szálcementből készül, amely nagy szilárdsággal, tartóssággal valamint alacsony karbantartási igénnyel jellemezhető.

Ugyanazon anyagokból készül, mint a Cembrit Patina homlokzatburkolat, s megfelelnek a vonatkozó EN 13501-1 (A2, s1-d0) európai tűzvédelmi szabvány előírásainak.

A Cembrit Patina Inline a Cembrit Patina formatervezési vonalának része – a természetes Cembrit homlokzati táblák univerzuma, amelyek mindegyike ugyanazzal az anyagszerű megjelenéssel rendelkezik.

A Cembrit Patina Inline mellett az autentikus formatervezési sorozat magában foglalja a Cembrit Patina Rough-ot és az eredeti Cembrit Patina-t is.

A Cembrit Patina Inline háromféle, időtálló színben rendelhető. A lapok anyagában színezettek, így vágás esetén az éleknél a felülettel egyező színt kapunk.

RÖVIDEN A CEMBRIT PATINA INLINE-RÓL

Világosszürke, sötétszürke és homok színben rendelhető: P050, P070 és P545

Négy standard méret (1192/1250 x 2500/3050)

Homlokzati megjelenés: bordázott, folyamatos vonalakkal.

Élénk homlokzat 3D-s hatással.