Oldal kiválasztása

1042, Budapest

Árpád u. 56.

E-mail címünk:

info@crlt-solution.hu
MIÉRT FÉMTETŐ?
N

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A szakszerűen elkészített fémtető élettartama min 50-60 év. A sok évtizedes alkalmazás a garancia, hogy a fémtetők ellenálljanak az extrém időjárási körülményeknek, mint szél, eső, hó, jég, UV sugárzás, magas páratartalom.
"

ALACSONY SÚLY

A magas szilárdság mellett alacsony súly jellemzi a fémtetőket. Egy kb. 200 nm-es tetőn 1000 kg súllyal kell számolni fémtető esetében, szemben a közel 10.000 kg-val a beton- ill kerámia cserepek esetében. Az alacsony súly miatt a tetőszerkezet költségei is kedvezők.
}

GYORS KIVITELEZÉS

A moduláris építésnek és az egyszerű rögzítésnek köszönhetően a tető építésének időtartama sokkal gyorsabb, mint a hagyományos cserepeké. Az alacsony súly miatt a tető elkészület (szállítás, tetőfedő anyag felvitele a tetőre) ideje is sokkal rövidebb. A fémtetők rögzítése tökéletes vízzárást és viharállóságot biztosít.

EGYEDÜLÁLLÓ SZÍN- ÉS FORMAVÁLASZTÉK

Akár felújít, akár új otthont épít, a fémtetők széles termékválasztéka biztosítja, hogy gyönyörű, tartós megoldást találjon. Amennyiben választása a tető mellett az ereszcsatornára valamint a tetőbiztonsági termékeinkre is esik, úgy a teljes tetőrendszer vonatkozásában élvezheti az eleganciát és a funkcionalitást, évtizedeken át. A fémtetők termékválasztékban érhetők el, amelyek minden építészeti stílushoz megfelelőek, legyen az modern vagy hagyományos, így biztosítva a határtalan alkotói szabadságot az építészek számára

KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIA

A fém tetőfedő anyagok hozzájárulnak a klímavédelemhez, nagyon alacsony karbantartási költség mellett.
A termékek évtizedekre megóvják házát, élettartama végén újraolvasztható és új termékké dolgozható fel. Az acel és az alumínium 100% -ban újrahasznosítható, a minőség romlása nélkül, így fenntartható megoldás mind környezeti, mind gazdasági szempontból.
VESTIS KORCOLT ALUMÍNIUM FEDÉS

A Vestis a Mazzonetto festett alumínium termékeinek márkaneve. Az alumínium alacsony súlyú, korrózióálló és könnyen megmunkálható; ez a három jellemző teszi a jövő anyagává. Tökéletesen megfelel az építőipar modern követelményeinek, anélkül, hogy akadályozná a tervezők kreativitását. Mint márka, a Vestis keménységével különbözteti meg magát: bármely környezetben használható, mivel tartós, elegáns megjelenésű felülete ellenáll az UV sugárzásnak és az időjárás okozta
kihívásoknak.

A tervezők kreativitásának nem szab határt a színek és felületek széles skálája, amely lehet sima vagy strukturált, követve a legújabb építészeti trendeket. A Mazzonetto egy, minden részletében kidolgozott ereszcsatorna rendszert fejlesztett ki annak érdekében, hogy csökkentse az épület csapadékvíz okozta károsodásának kockázatát, figyelembe véve a tökéletes esztétikai megjelenést, a magas minőségi előírások betartásával.

Az alumínium lemezek egy speciális, különleges minőségű korcolható lágylemezből készülnek. A korcolt fedés kifejezetten elegáns, egyedi megjelenésű épületek kivitelezését teszi lehetővé.

Az állókorcos lemezfedés egyik legnagyobb előnye a rugalmassága. A táblából, vagy szalagból történő lemezfedés gyakorlatilag bármilyen típusú tetőszerkezet burkolására alkalmas.

A korcolt fedések kiválóan alkalmasak alacsony hajlásszögű épületek fedésére. A korcolás jellemzően korclezáró géppel történik, s bármely tetőformára (legyen konvex vagy konkáv) kiválóan alkalmazható.

$

MŰSZAKI ADATOK

– Tekercs szélesség: 500, 650 ill 1.000 mm.

– Anyagvastagság: 0.7 mm.

– Anyagminőség: festett alumínium fényes, matt és 3D bevonattal.

– Súly: 1,98 kg/m2

– Felület: Sima és Stucco

– Garancia: 40 év az anyagra és a színre egyaránt.

$

AZ ALUMÍNIUM KORCOLT FEDÉSEK ELŐNYEI

– Elegáns fedési kép a korcolás révén

– Alacsony súly

– Akár 3 fokos tetőhajlásszögtől alkalmazható

– Széles színválaszték

– Sima valamint strukturált felület

– Alacsony hőmérsékleti viszonyok között is könnyen megmunkálható

Sima felület
3D felület
Stucco felület
Sima felület színek:
RAL 9006
RAL 7016
RAL 7037
TESTA DI MORO
RAL 9005
RAL 9010
Zöld tető
Vörösréz tető
Szürke tető
Matt felület színek:
Grafitszürke
Kvarcszürke
Középszürke
Palaszürke
3D felület színek:
RAL 7016
RAL 7037
Ezüstszürke
Testa di Moro
Cortex

VESTIS KISELEMES ALUMÍNIUM FEDÉS

A kiselemes alumínium fedések tartós megoldást jelentenek a klasszikus tetőformát kedvelők számára, legyen szó új építésről vagy felújításról.

Az alumínium alacsony súlya, a felületi tartósság, a könnyű beépíthetőség valamint a széles színválaszték révén bármely tetőforma esetében kiváló választásnak bizonyul, legyen szó rombusz fedésről, kettős fedésről vagy hullámlemezről.

$

MŰSZAKI ADATOK

– Anyagvastagság: 0.7 mm.

– Anyagminőség: festett alumínium fényes valamint matt bevonattal.

– Súly: 1,98 kg/m2.

– Garancia: 40 év az anyagra és a színre egyaránt.

– Felület: sima és strukturált.

ALUMÍNIUM ERESZCSATORNA
A tető az esővíz elvezetéssel teljes. Az ereszcsatorna rendszer hatékonyan vezeti el az esővizet a tetőtől. Az előre gyártott alkatrészek méretarányosan pontosak, szorosak és könnyen felszerelhetők.

Kétoldalas bevonatos alumíniumból készülnek. Az enyhe hajlítások csökkentik a szennyeződés lerakodásokat. A külső ereszcsatorna tartók stabilak és azzal az előnnyel rendelkeznek, hogy könnyen tisztíthatók.

A Vestis alumínium ereszcsatorna 40 éves gyártói garanciával rendelkezik.

Az esőcsatornák rendelhetők külső peremes félköríves valamint szögletes változatban is, az egyes tetőfedő lemezekkel azonos színben.

ALUMÍNIUM TETŐTARTOZÉKOK
A lényeg gyakran a részletekben rejlik: a tető kiegészítők révén tetője elegáns és funkcionális lesz a legapróbb részletekig. A tető nem csak a tetőn jellemzően megjelenő lemezekből áll. Ide tartozik az ereszcsatorna, szellőző elemek, alátétfólia, tömítés és rögzítő elemek.

A tartozékok ugyanabból az alapanyagból készülnek, mint a fedőlemezek, szintúgy a legmodernebb gyártási módszerekkel. Ez lehetővé teszi számukra egyedi formák kialakítását, pontos méréseket és egyenletes minőséget. Az azonos anyaghasználat biztosítja a tető tömítettségét és tökéletes megjelenését.

Sima felület
Strukturált felület
Színválaszték
A weboldalt készítette: DesignBuilder (designbuilder.hu)